onsdag 18 januari 2012

Svar från Jan Björklund...typ

Bilden är bara tänkt som en illustration för "militären"...Attdet sen är Adolf Hitler
som sitter under krysset utan sin karakteristiska tandborstmustasch är bara ett
lustigt sammanträffande har i överigt inget med brevsvaret att göra. Bilden är
    från första världskriget
Nu har jag fått svar på mitt brev till herr Björklund. Eftersom det ju numera är en offentlig handling så offentliggör jag svaret här:

Hej Herr Klantz, Jan Björklund tackar för ditt brev. Han har bett mig, som medarbetare i den politiska staben, att svara på det. Till att börja med vill jag be om ursäkt för att svaret dröjt. Jag kan försäkra dig om att Jan Björklund är en mycket erfaren skolpolitiker, med stora kunskaper inom området. Att det skulle vara en särskild nackdel att ha varit militär innan man blir utbildningsminister kan jag nog inte hålla med om. Det är ju två skilda saker, och att politiker har haft olika erfarenheter tror jag bara är bra. Med vänliga hälsningar Emma Söderberg Majanen Departementsledningen Utbildningsdepartementet 08-405 18 50 emma.soderberg-majanen@education.ministry.se

1 kommentar: