måndag 19 september 2011

Ansiktslyftning

Abbot Handerson Thayer 1849-1921
Nu har jag gjort en liten ansiktslyftning på min blogg. Får väl bli så när man inte orkar bli arg på något, jobba med ytan istället. Föll ihop efter att ha sett MFF mot Trelleborg på stadion igår...Slocknade som ett barn efter ett varmt bad härhemma. Vaknade imorse med lite feber, ont i halsen och värkande öron. Jag har inte ro att vara sjuk. tänker att jag borde passa på att tvätta, städa och sen kan jag ju jobba lite hemifrån också. När jag inte orkar något av det där kan jag inte heller njuta av att vara sjuk.


Jag tvingade mig ändå att sitta och njuta lite av "den nakna mannen" på Svt play , en finsk dokumentär som har allt, den måste ni se!(innan den 13 okt) och när ni ändå är därinne på svt play så om ni inte har sett "Jag är min egen Dolly" se den också (innan den sista september), den måste också ses.

Beate Grimsruds En dåre fri, väntar på också på mitt sängbord, får väl jobba lite för att koppla bort det man inte orkar med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar