tisdag 9 augusti 2011

Första-klass-resan

Eller resa i första klass. Sitter nu på tåget mot Stockholm, klockan är 05.17 och vi har nyss lämnat Malmö central. Har fått en baklänges plats, fattar visst inte riktigt hur man bokar plats i rätt färdriktning. Förstaklassbiljetten var bara dryga hundralappen dyrare än en ordinär biljett och det ingår både frukost och internetuppkoppling sägs det. Sköna stolar i alla fall.

Jag har tagit en semesterdag för att åka till vår huvudstad för att i bästa fall köpa en grej som jag sett ut på nätet... Min femtioårspresent från familjen…

Jag är väldigt förtjust i konspirationsteorier, tycker att de ofta vittnar om en härlig kreativitet. Den senaste jag fått höra är om campingplatserna, de som ägs av stat och kommuner. Det är de som sprider ut rykten om att husbilar rånas på rastplatserna för att skrämma folk till campingplatserna. Säkert!

Herrejisses…det här går ju inte, jag far fram och tillbaka som i värsta bergodalbanan. Korgstabilisatorn har pajat på tåget…ska försöka låta bli att bli åksjuk…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar