söndag 10 april 2011

KAN VI FÅ EN INTELLIGENT DEBATT!

Nu måste botten verkligen vara nådd i och med dagens artikel i DN. detta var nog den mest populistiska smörja jag någonsin läst sedan ny demokratis partiprogram...Den är naturligtvis inte ens värd att kommentera, men läs den i alla fall...

Vad som kanske skulle kunnat vara ett intressant inlägg i en skoldebatt vinklas in absurdum så att man inte ens orkar bli arg, det är skrattretande men ändå intressant att det publiceras. Den kvalitetssäkring som skulle gälla skolan gäller tydligvis inte på DNs redaktion.

9 kommentarer:

 1. Men hur menar du? Hur kan allt som står där vara dåligt? Ska vi ta det i Blekinge? Eva

  SvaraRadera
 2. Ja hur lyckas man med något sådant? Jag är lika förvånad som du.

  SvaraRadera
 3. Zaremba speglar i sin artikel ett
  antal destruktiva tendenser i svensk
  skola. Men man måste vara något bekant med skolan för att inse det.

  SvaraRadera
 4. Zaremba gör det han brukar, talar med ett antal personer och framställer dem som håller med honom att framstå som nyanserade och förnuftiga och de som har åsikter han inte håller med om framställs som lallande idioter. Tendensen var dock mycket tydligare i de två första inläggen. Att karln inte verkar veta vad som menas med Katederundervisning (det aktiva klassrummet han så lyriskt beskriver är ju just ett exempel på det elevdeltagande han tidigare totalt dömt ut, inte katederundervisning).

  SvaraRadera
 5. Here we present to introduce to all visitors in this great blog. and thank you for allowing me .

  cara menggugurkan kandungan
  obat aborsi
  tanda tanda kehamilan

  SvaraRadera