fredag 18 mars 2011

THERE WOLVES! sa Peter

Supermånen kommer...Nu är undergången nära för oss alla. “Den 19 mars kommer månen att passera jorden på ett avstånd av 356.578 kilometer, nära den kortast möjliga distansen.”

Medierna lägger ett orosmoln av varsel om domedagen över oss, fast i slutet av artiklarna lugnar de ner oss igen, med att det nog inte är så i alla fall. Kanske tidvattnet kan påverkas...Och min sömn (skriver inte tidningarna), jag sover alltid dåligt då det är fullmåne, kan bara tänka hur det kommer att bli imorgon natt då.

Men tillbaka till allt annat elände som drabbar oss när månen är så här nära, vad hände senast den var såhär nära..få se...det var ...1992!

Eldningsförbud införs i flera svenska kommuner efter en rekordtorr och het försommar, Arbetslösheten i Sverige uppgår till 4,6 %,  Fem svenska kärnkraftverk stoppas då nödkylningen inte fungerar, och... Danmarks fotbollslandslag vinner EM i fotboll...

Undrar lite hur de tänker när de publicerar en sån här nyhet just när Japan verkligen upplever domedagsstämmningar på riktigt. Vill de att vi alla ska känna att vi är dödliga för att skapa en större förståelse för våra Japanska vänner? Eller rider de bara försäljningsmässigt på undergångsvågen?

1 kommentar:

  1. Vad det inte vi som sa att det påverka bara oss äldre i undergångsåldern?Jag känner bara att vattnet stigit mig åt huvudet.tur man inte ligger och sover ien vattensäng.

    SvaraRadera