onsdag 30 mars 2011

Svenska folket önskar revolution.

Jaha, då var den andra enkätomgången avklarad och det visade sig att det blev revolution som vann den här gången. Tyvärr kan jag inte redovisa vilket som var det först öppnade rätta svaret eftersom det verkar  som om FRA har lagt beslag på IP-numren till de som svarat på enkäten. Kanske tur att man inte röstar själv, för inte vill man ha sitt IP-nummer på avvägar :(....Nå Resultaten då; på första plats...Revolution, javisst jag är med på allt 61,7%, tvåa bara om jag får döda någon 24,7% och tyvärr 12,3% har något annat för sig....Men ändå rätt bra värdemätare tycker jag...


Annars är det väl bara att börja revoltera då. jag föreslår att ni börjar på era arbetsplatser och sedan kommer jag att lotta postnummer, så kör vi i den ordningen sen. De var ju några (24,7%) som hade lite speciella krav för att vara med, kanske kan man hitta någon fideikomiss-Baron i ett renässansslott som ställer upp?

Idag har läkarna startat sin revolt mot systemet och minsann, kanske är det fler än vi som har märkt av orättvisorna utan att vara drabbade själv...Väntar nu bara på att alla som arbetar i skolan ska vakna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar