tisdag 22 mars 2011

Statistik är sexigt

Förra veckan hittade jag en statistikgadget till den här bloggen, det är det där räkneverket som syns här till höger. Det visar sig att den har räknat besökare ända sedan maj 2010.  Den har även koll på vilka länder man klickat in sig ifrån, hur man har hittat bloggen och vilka inlägg som har haft flest besök.

Så... sedan maj 2010 har det varit 1669 besök, varav 736 den senaste månaden. Bloggen har haft besökare från nästan hela världen, topplistan; Sverige 1.114, USA 252, Tyskland 46, Frankrike 38, Indien 22, Nigeria 19, Japan 17, Lettland 15, Ryssland 15, Norge 14 mellan 10-5 besök Ungen, Iran, Ukraina, Finland och bara enstaka besök fr bl a Australien, Österrike och Colombia.

336 av besöken har kommit via facebook-länk, annars är det via; google-sökningar på herrklantz.com, Dagens nyheter länkar, pingar och en rysk söksida som har 13 träffar, undrar vad de sökt efter?

De sökord som finns registrerade är bl a: Lloyd bil, Herr Klantz, Lång lillfingernagel, Smygfoto på naturister, björn tranaeus, emil skog släkt...och .���� ���� är det de ryska sökningarna?

Ja lite kul är det i alla fall med statistik. Den här bloggen har varit igång sedan december 2006, som en kul grej, bespara mina arbetskamrater några utdragna fikadiskussioner och för att testa min förmåga att uttrycka mig i skrift. Annie har läst ibland och när jag skrev om Lloyd bilen så hittade en massa folk till den via Google, den har fortfarande träffrekordet. Två kommentarer är det också inskrivet, Viagra spam...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar