tisdag 29 mars 2011

Revolution?

Nu är det inte lång tid kvar innan det är dags att redovisa resultatet av enkäten. Ska det bli en blodig revolution eller inte. Under tiden får ni njuta av bilden på  denna sexiga pojke. En ung Jonny Weismuller fotograferad 1924 i en våt baddräkt...Aoo AOo aooaaaAa (klicka så blir den större)


Det finns lite tid kvar, passa på att göra er röst hörd. Väg noga fördelar mot nackdelar. Är det viktigt för er att ni får döda någon? Har ni ett stort maktbehov som bara väntar på att få manifesteras? Har ni något annat projekt på gång, en terrorattack? Eller är ni bara med på allt kul? 


Sen har det kommit in lite önskemål om när det passar  att iscensätta revolutionen. November är det många som har föreslagit, visst det är en trist månad men jag har för mig att novemberrevolutionen redan är upptaget, likaså oktober. December är kanske svårt med tanke på att det är så mycket annat då inför jul och så. September kan inte jag för då är jag på semester och sommarmånaderna går väl bort i vilket fall som. Men Januari? vad säger ni om det?Now it's not much time left before it's time to report the results of the survey. Shouldthere be a bloody revolution or not. In the meantime, you may enjoy the picture of thissexy boy. A young Johnny Weismuller photographed in 1924 in a wet bathing suit ...AOO AOO aooaaaAa (click as it becomes larger)


There is little time left, take the opportunity to make your voice heard. Weigh carefullythe benefits against the disadvantages. Is it important to you that you may killsomeone? Do you have a large power needs just waiting to manifest? Do you haveany other projects on the go, a terrorist attack? Or are you just having fun at everything?


Then it got into a little wish for when it is convenient to stage the revolution. November, many people have suggested, certainly it is a dull month but I have been to me that in November the revolution is already taken, also in October. December might be difficultgiven that there is so much more then before Christmas and so. September can not Iorder when I am on holiday and summer months are well off in either case. But in January? how about it?

3 kommentarer:

  1. Ehm, varför skulle vi vilja klicka på bilden så att den blir större??? ;) Helst inte menar jag! :O

    SvaraRadera
  2. Den ser större ut än sist jag kollade, så någon måste ha klickat iaf

    SvaraRadera
  3. om det vore så enkelt som att bara "klicka" lite...

    SvaraRadera