onsdag 8 december 2010

HEMLIGHETEN OCH ETT SMS

Fick SMS från yngsta sonen som går första ring på gymnasiet.

The secret är en film vi kollar på på ksulektionen. Verkar jävligt scientologisk eller så är dom i filmen bara tröga. Hehe, pallar du kolla upp om den är det?:p

Googlar runt lite och hittar… Lagen om attraktionskraften är en universell lag som har ett statiskt skeende i en statisk ordning - precis som gravitationskraften, som också är en universell lag. Allt i universum är vibrerande energi - även du och jag och våra tankar. Ju mer du tänker en tanke, ju mer vibrerar den. Och ju mer den vibrerar, ju mer magnetisk blir den och börjar dra till sig saker som matchar den - som vibrerar på samma vibrationsnivå.
Jag svarar att varningsklockorna ringer, men att det inte är scientologsmörja

Det är helt sjukt trögt. Om du vill ha något ska man bara tänka på det blablabla så får man det. Hela allt påminner riktigt mycket om scientologi.. Typ hur man ska bli framgångsrik och rik genom skit..blä

"bara för att jag ville ha pengar, så fick jag pengar och ett hus i californien"..aah

Jag frågar om de ser filmen som ett ämne att diskutera kritiskt eller om hon vill förmedla en sanning

Snarare som en sanning. Hon är riktigt flummig, vår lärare ju..vetefan

Men, hon gillar det och säger att det är sant..hm

Nä det är knaz man

Och nu fick axel inte komma in på svenskan när han var 1min sen för att han skulle pissa snabbt och vi sa det till henne. Börjar tvivla lite på skolan..hm blä

Det är inte utan att jag också börjar tvivla…eller börjar, det har jag gjort länge. Jag svarar; Ni måste organisera er och få stopp på flummigheter och maktfullkomlighet… Samtidigt så inser jag att om det finns något ställe där whistleblowers blir korsfästa så är det i skolan. Men så ska man ju inte tänka för; Attraktionslagen säger nämligen även att du är ansvarig för allt dåligt som händer dig. Alla olyckor som drabbar dig beror på dig själv, om du blir rånad eller överkörd av en bil. Det är ditt fel, du har attraherat olyckan… det är ju en fysikalisk lag, liksom gravitationslagen. All skuld läggs ju på offret….Vi ska prisa egocenrtismen och girigheten…amen.

FAN VAD JAG ÄR KOKT!!!!

1 kommentar:

  1. Nils flummlärare fick mig precis att inse en sanning om mig själv...jag är klantig för att det är sådana tankar som min hjärna lockar till sig. Att jag är klantig för att jag inte har lärt mig att tänka rätt. Eller?

    SvaraRadera