tisdag 7 december 2010

DEN NYA MÖSSAN

Den nya mössan som jag köpte på outletten , visst är den fin? 50kronor bara! Både de plastiga läsglasögonen och "the true meaning of life" tröjan har jag fått av en god vän...
“We are visitors on this planet. We are here for ninety or one hundred years at the very most. During that period, we must try to do something good, something useful, with our lives. If you contribute to other people’s happiness, you will find the true goal, the true meaning of life.” H.H. the 14th Dalai Lama
Så står det bak på ryggen av tröjan...(en tautologi där, jag ser den men låter den vara) Jag inser att både outletten och min gode vän har bidragit till min lycka idag...Det hade man kanske inte förväntat sig då man steg upp i morse att man skulle få en buddistisk insikt innan kvällen.
...
Published with Blogger-droid v1.5.3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar