tisdag 10 april 2007

SUICIDICAL MORNING THOUGHTS

Dricker jag kaffe för sent på kvällen så brukar jag vakna upp vid fyra fem tiden på morgonen. Så ligger jag där i sängen och funderar.



Det brukar ploppa upp de mest oväntade tankar i skallen. Nu i morse började jag fundera över ett förhållande jag hade då jag var i tjugoårsåldern.



Det märkliga är att det inte riktigt känns som om det har varit på riktigt, men det har det ju. Jag var tillsammans med en suicid tvåbarnsmor.



Vi bodde inte tillsammans men jag var ofta hos henne, sov över då barnen var hos pappan.
Det var ett ganska stormigt förhållande. Vi var ute på krogen, blev ovänner, hon gick hem. Jag kom dit senare och vi blev sams igen.



En gång efter ett kroggräl då jag kom hem till henne stod dörren på glänt. Då jag gick in låg hon livlös i sängen. Hon andades men var totalt borta och omöjlig för mig att få liv i.
En tom tablettburk låg på golvet. Jag ringde ambulans som kom och hämtade henne.



Hon överlevde men de sade senare på sjukhuset att om jag hade kommit en halvtimme senare så hade hon inte klarat det.



Varför gjorde hon så? Inte vet jag, men det var inte något som jag var del av egentligen. Jag tror att hon använde mig på samma sätt som tabletterna. Som ett försök till flykt från det som hon upplevde sitt miserabla och misslyckade liv.



Vad jag egentligen ville komma till var att när jag tänker på detta nu så kan jag inte framkalla mina känslor och tankar jag måste ha haft då. Det är lika overkligt som en film jag tror mig ha sett och det skrämmer mig lite.




Drinks I coffee for late on evening so usually I wake up at four five time on the morning. So lies I there in the bed and funderar.


It usually ploppa up they most unexpected thoughts in the head. Now in this morning began I muse over a behaviour I had then I was in tjugoårsåldern.


It remarkable is that it not truly feels that if it have been on truly, but it have it why. I was along with a suicid tvåbarnsmor.


We lived not along but I was often at her, sleep over then the children was at the father.It was a fairly stormy behaviour. We was out on the pub, became ovänner, she went home. I came there later and we became sams again.


A walk after a kroggräl then I came home to her stood the door on stand ajar. Then I went in lay she lifeless in the bed. She breathing but was totally gone and

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar