fredag 2 mars 2007

WALK ON BY!

Jag går till jobbet numera. Allt sedan jag vaknade av P4-inställda klockradions rytande:

"Stanna hemma, det finns ingen som helst anledning till att gå ut. Tänd en brasa stanna hemma, snälla människor stanna hemma."

Det var snökaos i Skåne. Plikttrogen som jag är så pälsade jag på mig med dubbla mössor, regnbyxor, halsduk och mina JohnDeere kängor för att försöka ta mig till mitt arbete.

Naturligtvis så avstod jag cykeln och promenerar de dryga tre kilometerna istället. När jag väl gått en stund och blivit passerad av ett antal cyklister inser jag att varningen kanske inte gällde just här. Cykelvägen var plogad och fin, märkligt att de prioriterat den...

I vilket fall som helst så var det trevligt att börja dagen med en halvtimmes promenad med P1 i lurarna, så det har jag fortsatt med även när det inte är snökaos.

I am walking to my job now. All then I awoke of the P4-tuned klockradios roaring:

"Stay at home, it exists none that preferably cause to that go out. Light a fire stay at home, kind people stay at home."

It was snow chaos in Skåne. Duty faithful that I am I furred on me with double hats, rainfall trousers, throat cloth and my John Deere boots for that try take me to my work.

Of course i didn´t take the bicykle and walks they water out three kilometers instead. When I well gone a moment and become passed of a number of cyclists I see that the warning maybe not was right just here. The Bicycle way was plowed and fine, remarkable that they prioriterat the...

In which cases that preferably so was it nice that begin the day with a half an hour walking with P1 in the headphones, so it have I continued with also when it not is snow chaos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar