onsdag 13 december 2006

Long time no seen...

Got a hint if a site that could trace people living in Sweden. I thought that it could help me to find a old schoolfellow, a Andersson with an usual christian name and I did fore some odd reason remember his date of birth.

I could trace a correct name to a postcode and with the help of Eniro then get forth both a address and sattelite picture over his residence.

We had ever so funny along when we grew up, and uptil our 20th, then we slided apart. I began to play with tape and became along with a girl that he enough thought was correct out of banana.

He continued that swot and moved, to Borås, believe I it was.

In which cases that preferably, happy over that have found him so wrote I out the picture and added "I know where you live" on the paper an then posted it in an envelope from my work, so that he easily would be able to trace me by our website.

Fick ett tips om ett nätsida som kunde spåra folk i Sverige. Jag tänkte se om det kunde hjälpa mig att hitta en gammal skolkamrat från högstadiet, en Andersson med vanligt förnamn som jag av någon anledning kommit ihåg födelsedatumet till. Jag kunde spåra en med rätt namn till ett postnummer och via Eniro kunde jag sedan få fram både en adress och sattelitbild över hans bostad.

Vi hade väldigt roligt tillsammans då vi växte upp och ända upp till tjugoårsåldern, sen gled vi isär. Jag började spela med band och blev tillsammans med en flicka som han nog tyckte var rätt ur banan. Han fortsatte att plugga och flyttade, till Borås, tror jag det var.
I vilket fall som helst, glad över att ha hittat honom så skrev jag ut sattelitbilden och lade till ”jag vet var du bor” stoppade den i ett kuvert med jobbets logga på så att han utan större problem skulle kunna gå in på vår hemsida och hitta vem som var jag. Ett skämt som tangerade sånt han brukade utsätta mig för.

Redan nästa dag får jag svar på mejlen med en sattelitbild av vårt hus, texten” och jag vet var du bor, vi kanske ses nån dag CU /Andersson”

En känslig själ hade kanske uppfattat det som lite avsnoppande, men sån är ju inte jag så jag mejlar direkt ett svar där jag tycker att det skulle vara trevligt att etablera en kontakt.

Det är tre veckor sedan nu… Nu börjar jag undra, var det inte så att vi gled isär? Hände det något som jag inte lagt på minnet? Uppenbarligen, tycker jag, vill han inte ha kontakt.

Det sårar mig på ett plan och irriterar mig på ett annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar